Адел иска да отгледа детето си извън Лондон

12.10.2012 18:00 | Видян 1888 пъти

 Адел иска да отгледа детето си извън Лондон

Адел не желае да отгледа детето си в Лондон. Певицата планира да напусне британската столица, за да може заедно с приятеля си Саймън Конеки да отгледат детето си далеч от бремето на славата.

Адел се очаква да роди първото си дете през следващите няколко седмици. Тя и Саймън са се заели с обновяването на дом в Хоув, Южна Англия, където се надяват да бъдат оставени на спокойствие. Адел е израсла в северен Лондон, но не желае да остане в британската столица заедно с детето си.

"Нито тя, нито Саймън иска бебето да израсне в Лондон, заяви източник, цитиран от "Пийпъл". Тя е на мнение, че не може да се уедини заради славата си. Двамата искат да останат незабелязани, когато бебето се появи на бял свят. Независимо че спечели милиони, Адел иска да даде на бебето си най-важното – любов."

Наскоро излезе изпълнената от нея тематична песен за новия филм за Джеймс Бонд "007 координати: Скайфол". 24-годишната певица не планира да работи, докато е в напреднала бременност. Тя възнамерява да почива у дома през следващите няколко седмици.

източник:бтв

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Най-татуираната българка лъсна чисто...

Над 100 картини е нашарила по цялото си тяло брокерката...

Майк Тайсън срещу Джейк Пол е обявен...

Предстоящата боксова среща между живата легенда на...

Няма коментари към тази новина !