Всички срещу Бони

11.10.2012 17:00 | Видян 4826 пъти | Гласували 1

Всички срещу Бони

Последните седмици Къщата си намери нова изкупителна жертва. Напрежението около попфолк певицата Бони ескалира и виповете се обединиха срещу нея, за да я изгонят по-бързо от шоуто. Всички се разбраха да не й говорят за една седмица и с това да я накарат да пожелае сама да напусне риалитито.

Причина за решението им стана общото мнение, че Бони не е искрена в поведението си и преиграва с реакциите си. Освен това ромската звезда се опитва да манипулира зрителите и останалите съквартиранти, като се изтъква като онеправдана жертва.

Единствените, които отказаха да се включат в бойкота срещу чалгаджийката, са Люси и Камелия, пише Всеки ден.

Двете се опитаха да подготвят певицата за това, че останалите ще я игнорират. Докато правиха опити да неутрализират напрежението, Кристина, Никол и Мариана категорично заеха позиция против Бони и се наговориха да я номинират по време на живото предаване, което за пръв път не беше анонимно, а очи в очи.

Продуцентите на шоуто правят какви ли не промени в него само и само за да лъснат кирливите ризи на съквартирантите и по този начин да създадат конфликти помежду им. Дори когато грубо се погазват правилата на предаването - като наговаряне за номинации например, редакторите не вземат никакви мерки за потушаване на конфликта, напротив.

Целта им е да има постоянни сблъсъци и разправии пред камерите, които тази година наистина са в повече.

Феновете на шоуто констатират, че това е първият ВИП сезон, който изобилства от скандали и простотии. Именно те са магнит за зрителското внимание, благодарение на които шоуто се нарежда на първо място по гледаемост у нас.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Имам много пари, защото плащам добри...

Аз не плащам добри заплати, защото имам много пари. Аз...

Ивет Лалова роди първото си дете

Лекоатлетката Ивет Лалова-Колио стана майка за първи...

Няма коментари към тази новина !