Багата чака дете от Любина

11.10.2012 13:15 | Видян 2922 пъти

Багата чака дете от Любина

Преди няколко дни Любина изненадващо посети светско събитие. Красавицата, която не си пада по шумните прояви, се забавлява в женска компания на откриването на новия сезон на чалга клуб в Студентски град. Агенти на "Уикенд", присъствали на купона, свидетелстват, че Любина се появила, в свободен гащеризон, който имал за цел да прикрива започналото да наедрява коремче. С подобно облекло пловдивчанката не се носела дори в ежедневието си, камо ли да дефилира в заведение, раздухват бивши нейни колежки от столичния пиано бар, в който тя бе управител допреди Багата да бъде наръган с нож в сърцето.

Според купонджии от Студентски град въпросната нощ Любина буквално дежуряла в тоалетната на чалгаджийския клуб. Точно честите призиви на отделителната система са един от признаците за бременност.

"Компанията й се настани в затънтено сепаре, явно не искаше да бие на очи. Цялата вечер тя беше на сокчета, не посмя да близне и грам алкохол. Едва ли е пълна въздържателка, по-скоро има причина да отбягват спиртните напиткики , твърдят още нашите източници.

Ако предположенията, че Любина кара третия месец от бременността си са верни, то излиза, че е забременяла малко след като Багата бе изписан от "Пирогов". Там 26-годишният самбист изкара три месеца и 2 дни, през които претърпя животоспасяващи операции и на няколко пъти бе на косъм от смъртта. След като си стъпил на краката, боецът паднал на колене пред Любина и й поднесъл годежния пръстен, купен още преди инцидента в "Домби".

Самбистът изчакал да излезе от болница, за да е сигурен, че ще живее, след което Багата бил категоричен в решението да даде фамилията си именно на пловдивчанката, тъй като по време на престоя му в "Пирогов" тя почти всеки ден бдяла край леглото му. "През тези няколко месеца Любина му доказа, че е предана жена. Най-вероятно трагедията е заздравила още повече връзката им и са решили да създадат плод на любовта си, като си направят бебе", предполагат в ММА средите.

източник:Уикенд

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

2026 VW T-Roc се крие на пръв поглед...

Въпреки че този месец празнува седмия си рожден ден,...

Кои са най-добрите дуети на всички...

Бритни Спиърс и Елтън Джон Отдавна Бритни Спиърс не...

Няма коментари към тази новина !