Дани Милев изпортил на Мариана лесбо тайната

11.10.2012 11:00 | Видян 2327 пъти

Дани Милев изпортил на Мариана лесбо тайната

Tози, който "светнал лампичката" в главата на Мариана , бил колегата й Дани Милев. Нисичкият музикант, известен с клюкарските си наклонности, изпортил пред Мариана дълбоко пазената тайна, че девойката, идваща от Берлин, всъщност е интимна половинка на Люси. Мистерията била разбулена по време на излизането на Попова от Къщата преди десетина дни, когато тя имала съвместно участие на концерт с Дани Милев.

Първоначално изпълнителката била в шок от чутото и дори решила, че колегата й се бъзика с нея. Гномът клюкар обаче бил повече от убедителен в думите си и накрая Мариана се убедила, че той говори чистата истина. След завръщането си в Къщата певицата решила да се прави на интелигентна пред останалите. Постъпвайки повече от подло и лицемерно, тя започнала да намеква, че  едва ли не е по-умна от всички други и никой може да я заблуди.

Както самите зрители видяха, дни преди Мариана, твърдеше, че сама е надушила за мисията на София и малко по малко е навързала съмнителните факти от историята й. Нахалството на певицата стигна дотам, че си позволи да подложи на кръстосан разпит самата Люси Дяковска, подпитвайки дали София не й е гадже.

Постъпката е повече от лицемерна имайки предвид, че тя вече е била наясно с тайната на двете лесбийки. Фактът, че Мариана Попова е била едни гърди напред в сравнение съквартирантите по информираност, накара продуцентите да не признаят разконспирирането на тайната мисия на Камелия.

Макар че тя беше неуспешна, любимата на Люси Дяковска остана в Къщата, получавайки одобрението на звездите. Самата Мариана си призна откъде е научила тайната, а долната постъпка я принизи още повече в очите на съквартирантите.

източник:Всеки ден

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Семейството с Къванч Татлъту се...

Вълнуващият турски сериал „Семейството“, който успя да...

Бях на дъното, но тъгата в началото е...

Кристиано Роналдо заяви, че е бил на дъното, след като...

Няма коментари към тази новина !