Годеницата на Багата иска да влиза в Къщата

09.10.2012 12:45 | Видян 3289 пъти

Годеницата на Багата иска да влиза в Къщата

Старата любов ръжда не хваща, гласи крилатата народна мъдрост. Откакто е в Къщата на "ВИП Брадър", Златка Димитрова се увери сама във вековното поверие заради събудилите й се чувства към бившия й любим -Благой Иванов.

Макар да има ново гадже - женен бизнесмен, плеймейтката не крие, че все още таи чувства към Багата и с всеки изминал ден в риалитито те се засилват повече и повече.

На няколко пъти тя избухна в истеричен рев, който единствено показва, че красавицата все още не е забравила очите на бившия си и тя истински крее за него.

Известен с манипулациите и шашмите си, Големият брат за пореден път спомага драмата да стане още по-голяма.

Редакторите в шоуто измислят всевъзможни мисии, чрез които някогашните любовници Благой и Златка се сближават отново. И докато самбистът наистина е обърнал гръб на Димитрова, демонстрирайки студено отношение към нея, то тя никак не го е изхвърлила от съзнанието си, напротив.

Всеки допир на бургазлийката със спортиста й напомня за миговете, прекарани заедно, и тя мечтае отново за прегръдките и целувките му. Съквартирантите ѝ вече предусещат, че сякаш тя се влюбва в него отново и душата й се къса.

Любовната драма ще се превърне в ожесточен триъгълник, пророкуват продуцентите на риалитито.

Притеснена от случващото се, настоящата приятелка на Багата Любина е потърсила сама продуцентите на шоуто, за да опита да влезе във "ВИП Брадър" и да спаси връзката си.

Те от своя страна не са ѝ отказали категорично, защото ако интригите в шоуто залинеят, нейното присъствие вътре ще им дойде добре дошло.

 

източник: Всеки ден

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

2026 VW T-Roc се крие на пръв поглед...

Въпреки че този месец празнува седмия си рожден ден,...

Кои са най-добрите дуети на всички...

Бритни Спиърс и Елтън Джон Отдавна Бритни Спиърс не...

Няма коментари към тази новина !