Lord of the Dance отново в България

17.07.2008 13:39 | Видян 2906 пъти

Lord of the Dance отново в България

Топ танцьорите от първия състав на най-успешното танцово шоу за всички времена Lord of the Dance Марк Мълхоланд и Никол Гилън пристигат в България, за да проведат за първи път майсторски клас, специално за танцьорите и любителите на ирландските танци в България. Събитието се организира от самите танцьори с финансовата подкрепа на клуба по ирландски танци Irish Mystery и ирландското консулство. Медиен партньор е списание СЛАВА.
Заниманията ще се проведат в хореографската зала на НСА „Васил Левски” на 19 и 20 юли 2008 от 10.00 до 17.00 часа.
Специално за ирландските гости е приготвена атрактивна изненада. Те ще бъдат посрещнати с традиционна българска кухня в ресторанта на Астор. Домакинът, освен че ще ги посрещне лично, но и ще демонстрира магическите си умения пред тях.

Марк Мълхоланд започва да танцува на 6 години в Armstrong Dancing School, Белфаст. До 16-годишна възраст участва в най-различни състезания. През 1998 г. се присъединява към Rhythm of the Celts, а година по-късно вече е в първия състав на Lord of the Dance, от който е неизменна част до днес.

Никол Гилън започва да танцува на 3-годишна възраст. Все още продължава да взема участия на световни първенства, когато не е на турне с първия състав на Lord of the Dance. Същевременно е и учител по ирландски танци, а по-рано тази година се изявява като състезателно жури.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

свързани новини

Lord of the Dance в София

Владо Карамазов с първа книга

Родният секссимвол на театъра Владо Карамазов отново...

Полк. Марков каза, че ще ме смаже и...

„Полк. Николай Марков ме заплашваше с физическо...

Няма коментари към тази новина !