Сашка Васева вбеси Гала в ефир

28.09.2012 15:15 | Видян 11252 пъти

Сашка Васева вбеси Гала в ефир

Сашка Васева , която се появи в предаването “На кафе” с децата си, изнерви Гала с непрекъснатото звънене на мобилния си телефон. Водещата, която обикновено изтърпява докрай гостите си и техните капризи, този път не издържа и взе телефона на певицата, за да го изключи от звук.

Сашка държеше да покаже колко е търсена от известни и неизвестни фенове, затова телефонът звънеше през две минути и спираше разговора, който Гала се опитваше да води, пише Блиц.

Известната с фриволното си поведение певица иска ограничителна заповед за бившата си дуетна половинка Марио Екстрийм заради SMS с текст: “Ще те пратя в гроба”. Дупнишката Мадона твърди, че той не успял да понесе факта, че вече не пее с нея и това го озлобило.

“Това, че съм ексибиционист и обичам да се показвам гола, не означава, че участвам в оргии, каза фолк певицата по повод публикувани нейни снимки на Естрийм и Коце Ламята. Сашка е категорична, че това е фотомонтаж.

“Създавам имидж на нимфоманка, защото това е роля в живота ми. Аз съм артист, това е моята роля”, пояснява изрусената певица.

снимка: фейсбук

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !