Ивана пръсна 4 бона за умен телевизор

28.09.2012 09:00 | Видян 3079 пъти

Ивана пръсна 4 бона за умен телевизор

С последна дума на техниката обзаведе нов апартамент Ивана . Звездата бе засечена от папараци на „Всеки ден" да купува уреди в столичен хипермаркет. Тя бе дошла съвсем сама и по нищо не се различаваше от останалите клиенти в спортния си екип и маратонки. Консултантите обаче веднага я разпознаха и се втурнаха да й помагат в избора. Така за нула време Ивана напазарува куп черна и бяла техника, с която да завърши окончателно ремонта и обзавеждането на новия си дом в София.

Досега певицата живееше предимно в Пловдив и не разполагаше със собствен дом в столицата. Жилището решила да си купи наскоро, защото и двете с дъщеря си Теодора, която ще е студентка, все по-често ще остават в София. Тъй като нямаха апартамент, им се налагаше всеки път да пътуват обратно до града под тепетата.

Столичният дом на Ивана щял да бъде готов съвсем скоро. Докато певицата пазаруваше техника в хипермаркета, стана ясно, че тя се нуждае вече само от кухненски уреди, компютър и телевизор. С тях тя се сдоби за около час, след като направи няколко обиколки из магазина. Звездата огледа подробно

най-новите модели, но се вълнуваше и от цените


Най-лесно певицата си избра хладилник. Не се спря на супер актуалните модели, защото й се сториха твърде големи. Все пак купи хладилник със специално отделение за плодове, антибактериално покритие, който на всичкото отгоре сам произвежда лед.

За нула време Ивана избра и прахосмукачка. Тя огледа тези, които работят с вода, но в крайна сметка се спря на звезден модел - робот, който мете и прахосмуче пода сам. Чудната машинка е умна и има сензори, които й помагат да заобикаля предметите, но и да чисти всеки ъгъл.

Певицата си хареса и принтер, който пуска цветни снимки


Уредът ще помага на Теодора да подготвя темите си в университета. Компютър обаче реши да вземе не от хипермаркета, а от специализиран магазин.

Най-скъпата покупка на звездата бе умен телевизор, който е същинско чудо на техниката. Той се продава само от 2 седмици у нас и е истинска революция. Освен че предава триизмерен образ и върви в комплект с 4 очила, певицата ще може да го управлява без дистанционно. Апаратът има вградени камера и микрофон, които разпознават лицата и слушат командите. Само с глас Ивана ще сменя програмите или ще усилва звука. Смарт телевизорът струва цели 4000 лева, но според познавачи на техниката всеки лев, платен за него, си заслужава, защото той

може да работи и като компютър

Свързва се с интернет и така може да се гледат клипчета и филми директно от мрежата. Накрая певицата плати покупките, като брои на касата близо 10 бона. Тя шашна продавачката, изваждайки яка пачка от банкноти по 100 лева. Звездата обаче подчерта в духовития си стил, че всеки лев е изкарала с труд и затова харчи парите си с кеф.

Ивана изглеждаше най-доволна от покупката на телевизора и още в магазина помечта да има повече време да си стои вкъщи, за да му се радва. Скоро обаче едва ли ще има такава възможност, защото турнето й из България тече с пълна сила.

Концертите на звездата се радват на огромен интерес и събират хиляди хора по стадиони и летни театри. Те се превръщат в грандиозно събитие във всеки град, който посещава, и дори самата Ивана е изненадана колко много я обича публиката. Както „Всеки ден" писа, певицата се изявява на сцената заедно с Камен Воденичаров и Тончо Токмакчиев, които забавляват зрителите със скечове, докато фолк дивата сменя цели 5 тоалета.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

М.Стрийп, М.Бакалова, Е. Стоун:...

В 20.15 ч. довечера се открива 77-ия фестивал в Кан,...

бТВ и Нова спират да снимат сериали,...

Двете най-големи частни телевизии у нас – бТВ и Нова, са...

Няма коментари към тази новина !