Избират бг миска за Доналд Тръмп

27.09.2012 15:15 | Видян 3088 пъти | Гласували 1

Избират бг миска за Доналд Тръмп

Българска миска ще се среща с Доналд Тръмп. Коя ще е тя, ще стане ясно в неделя след финала на конкурса "Мис България Вселена" в „Син Сити".

Шоуто ще се проведе в "Биг Епъп" на купонджийския комплекс, като на него се очакват и истински випове. Тръмп държи правата за световния конкурс.

Американският милиардер лично се среща и разговаря с всяка една от победителките, като тази година те ще са поне сто от цял свят.

Отново

За пръв път от години у нас ще се проведе конкурс под шапката на „Мис Вселена", похвали се пред "Телеграф" Страхо Гановски, организатор на шоуто.

В този конкурс в предишни години са се доказвали всепризнати красавици като Ивайла Бакалова и Галена Димова. Първоначално победителката в проявата отиваше на "Мис Вселена", а подгласничката й - на "Мис Свят".

После нещата се обърнаха и от престижния конкурс "Мис България" се пращаха участничките за двата най-елитни конкурса на планетата. "По принцип "Мис Вселена" е най-скъпият лиценз от този тип конкурси, той не се дава само срещу пари, а и при доказване, че ще се спазват високите изискванията на Доналд Тръмп за послание за красота и добрина", казва Гановски.

Огън

Очаква се в "Син Сити" в неделя една от големите атракции на вечерта да е огнена. Участничките ще дефилират в костюми, наподобяващи прабългарски носии, и ще размахват факли, а покрай тях ще избухват пироефекти. Хореографията е на Мариана Андонова. Ще има и традиционни етапи като дефиле във вечерни тоалети и бански.

 

източник: Телеграф

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Най-татуираната българка лъсна чисто...

Над 100 картини е нашарила по цялото си тяло брокерката...

Майк Тайсън срещу Джейк Пол е обявен...

Предстоящата боксова среща между живата легенда на...

Няма коментари към тази новина !