Орлин Павлов: Ирен Кривошиева не е добра майка!

27.09.2012 09:30 | Видян 2798 пъти

Орлин Павлов: Ирен Кривошиева не е добра майка!

Нови номинации във “ВИП Брадър” за изгонване на съквартирант разбуниха духовете и пред зрителите лъснаха злоба, омраза и амбиции. Първа за изгонване се оказа Бони , тъй като нейният отбор загуби, а тя бе капитан срещу отбора на Кристина Патрашкова.

Двете “капитанши” предизвикаха взрив от коментари – както в интернет пространството, така и в студиото, където гости на Ники Кънчев са Камелия Воче, Иво Танев и Жени Калканджиева.

Според Иво Танев Златка нямала стратегия, а реагирала твърде “лично и първично”. Камелия Воче насмете на Патрашкова, задето има твърде високи интелектуални претенции без покритие. Освен това бе категорична, че в Къщата цари злоба и завист. Жени Калканджиева пък защити Бони , твърдейки, че е обединител на брадърите.

Пред Биг Брадър съквартирантите изтъкнаха различни причини за номинациите си. Така например, Орлин номинира Ирен, защото не влизала в ролята на майка, а Фънки – за това, че “не е този, за който се представя”.

Ники Мартинов бе изключително откровен, посочвайки Златка : “Прочетох я за 1 час”, заяви той и поясни, че с нея може да се прекара една вечер на купон в заведение, но не да се живее постоянно.

Фънки препоръча от Къщата да си тръгне Владо, защото бил объркан човек и му идвал в повече, а също Къци, който “вземал нещата твърде присърце”.

Майка и син пък бяха единни, че трябва да си ходи Фънки, който очевидно имал проблем с пиенето. Според тях и Златка трябвало да изчезне, защото къщата нямало да й липсва.

източник:Блиц

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Виртуозът Верстапен пресъздава...

Нина Николина, Любо Киров и Калин Вельов ще са част от...

Няма коментари към тази новина !