Раздадоха наградите Еми

24.09.2012 16:15 | Видян 1732 пъти

Раздадоха наградите Еми

Драматичният сериал "Homeland" и "Modern Family" са големите победители на 64-годишните награди "Еми", които се раздадоха тази нощ в Лос Анджелис.

В категорията за "Най-добра актриса" статуетка взе Клер Дейнс с главна женска роля в ""Homeland". Деймиън Люис от същият драматичен сериал беше избран за "Най-добър актьор". В категориите за поддържаща женска и мъжка роля победители са Маги Смит от британския ""Downton Abbey" и Аарон Пол от хитовия "Breaking Bad".

Режисьорът Тим Ван Патън беше обявен за "Най-добър режисьор" с ""Boardwalk Empire", а статуетката за "Най-добър сценарист" грабнаха трима души от сценарийния екип на "Homelamd" - Алекс Ганза, Хауърд Гордън и Гидиън Раф.

Джулия Луис-Драйфус беше отличена с наградата "Най-добра комедийна актриса" в сериала "Veep". Джон Крайър спечели статуетка за "Най-добър комедиен актьор" в телевизионната комедия "Двама мъже и половина".

Джули Боуен взе награда за "Най-добра поддържаща женска роля" в комедийния сериал ""Modern Family". Нейният колега от малкия екран Ерик Стоунстрийт взе статуетката за най-добра поддържаща мъжка роля в хитовата комедия.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

Няма коментари към тази новина !