НиЛо се заканва на Ники Михайлов

24.09.2012 10:15 | Видян 4073 пъти

НиЛо се заканва на Ники Михайлов

Плеймейтката Николета Лозанова се обяснила в любов на бившето си гадже Ники Михайлов чрез песента на Емилия Ще чакам да ми звъннеш. Това твърдят фенове по интренет форумите и се чудят как моделката не се притеснява да демонстрира публично, че мислите й все още са насочени към екс приятеля й.

Ситуацията, която се развива в клипа към парчето е идентична със случилото се между Николета и футболиста , който в момента е с фолкаджийката Алисия . Супер 19' още през май първи съобщи за това, че палавата пловдивчанка продължава да се вълнува от живота на Михайлов .

Наш човек бе свидетел на тяхната засечка в пловдивска чалготека, където двамата цяла нощ си разменяха есемеси. Вратарят пък не спря да гледа втренчено към НиЛо и да поръчва на диджея любимите песни на г-жа Божинова .

Според клюката преди известно време Николета сама се обадила на Емилия с предложение да я включи в клипа.

Тя я уверила, че няма да има претенции относно визията и сценария. Тези дни пък плеймейтката се разголи за поредната си провокативна фотосесия в списание MAX. Черно-белите фотографии и ретро стайлингът  я показват в по-различна светлина.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Галена влиза в Пееш или лъжеш тази...

След успешния старт на новия сезон на “Пееш или лъжеш”,...

ДА! Опус за циганско лято

Днес и утре температурата в София е 30 градуса, а като...

Няма коментари към тази новина !