Евгени Минчев скочи на ВИП брадърите

23.09.2012 08:29 | Видян 2695 пъти

Евгени Минчев скочи на ВИП брадърите

 В предаването “Карбовски: Директно” светският лъв Евгени Минчев скочи на ВИП брадърите в едноименното ТВ риалити. Той изрази лично мнение за всеки от тях, като не скри личните си симпатии към Бони, за която смята, че трябва да спечели.
 „Нито един не е допринесъл за развитието на държавата. Трябва името им да говори нещо, а не да са известни с това, че са известни. Какво ВИП има в г-жа Колтуклиева? Тя трябва да си стои в офиса, където никой не я познава", атакува съквартирантите светският хроникьор.

“В това предаване виждам безобразие, което не бива да се поднася на българския зрител, като незнанието на Черната Златка. Майката й заслужава само съжаление. Като майка тя е длъжна да я защити, но аз не трябва да подкрепям нейното мнение. Дъщеря й е трябвало да научи тези елементарни неща в първите си седем години”, категоричен бе той.

“Няма нито един в този състав в къщата в момента, който може да се докосне до ВИП.
ВИП е човек с определен стандарт, с определен начин на живот и класа, името му да говори нещо, а не само да е известно, защото просто е известно”, отсече арбитърът и уточни, че титлите на хората в къщата са в минало време.

Според него Памела Андерсън не е била "добре употребена в къщата" и крупната сума, която й е била дадена, е можело да се разпредели по друг начин - като се поканят две-три родни звезди. Като примерно професор Вучков. “Ако бяхме аз, за 250 000 лева, и проф. Вучков, за 50 000 лв., щяхме да сме много интересни и щяхме да си изядем биографиите”, смята Минчев. “Аз наистина за по-малко от 250 000 лева не бих се съгласил за участвам”, уточни той. Вместо Памела в къщата трябвало да влезе 60-годишната Чичолина, защото тя можела да направи много по-голямо впечатление за много по-малко пари, заяви бившият ватман.

Той направи и коментар за всички съквартиранти в къщата, като похвали единствено Бони – била изключителна и имала печелившо присъствие. "Тя е единствената, която заслужава да е там и да спечели. Прави резон между естественото и ВИП-а. Тя пее, красива е и се държи адекватно".

Според него Мариана Попова имала поведение на “президент и се променя според ситуацията”, а Влади и Ирен са “неадекватни”. Синът на Стефан Данаилов пък се държал като пребозал и мястото и на двамата не било в Къщата. А Орлин бил прекалено пасивен. "Като е срамежлив да си седи вкъщи", добави Минчев.

За Фънки каза, че се държи като нерез. За Къци Вапцаров се говорело в минало време и затова бил номиниран за изгонване много правилно.

Сред статусите, които Евгени Минчев е посветил на предаването в своя Facebook профил, са "R.I.P. - V.I.P." и "Спрете да правите глупавите хора известни". Той дори е посветил стихотворение на ТВ формата, което прочете в ефир:

От времето на автомобили Лада
на конгресите и баба Цола
мечтаел ли съм аз за Вип брадър
и да се разхождам в Мола.

И ето днес, с походка важна
Патрашкова се среща с Златка.
За Кривошиева какво да кажа
кой с крива шия е , кой с крива патка.

Красива, в бяло влезе Бони
обърках я естествено със Кали,
Орлин очаквам от кутията с бонбони
и някои звездни топ-фекалии.

И Ники Кънчев, като Ботев
с брада премръзнала, и глас от чам
ще мърка ли като сиротно коте,
когато по килима мине Пам...

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Най-лудият фен на Бешикташ отново...

След като Турция разгроми Австрия с 2-1 и се класира за...

Скандалната Алена Омович продължава с...

Алена няма граници, когато става въпрос за провокации....

Няма коментари към тази новина !