Ралица Балева: Шон Пен ме сваляше

22.09.2012 08:33 | Видян 3436 пъти

Ралица Балева: Шон Пен ме сваляше

 Общувала съм с много холивудски звезди – с Кристоф Ламбер, Харви Кайтел, Джон Бон Джоуви, Матю Макконъхи. Някои са ме ухажвали. Един от тях е Шон Пен. Но тези неща не ме впечатляват. Това казва бившата снаха на соцвеличието Милко Балев – Ралица Балева пред “24 часа”.
Амбициозната и красива дама успя да се наложи като манекенка в началото на 90-те години и то не къде да е, а в меката на модата – Париж. Става любимка на Джанфранко Фере, снима за най-влиятелните модни списания, избрана е сред стоте най-красиви жени на планетата.

Днес, когато се завръща за кратко в България, Ралица намира страната ни за доста променена – в добрия смисъл. “Всичко много се е променило. Явно има влияние Европейския съюз и парите, които идват оттам, очевидно добре се влагат. София е обновена и модерна, надявам се да е така и в цяла България”.

Въпреки развода си със сина на Милко Балев – художника Калин Балев, Ралица не променя фамилията си. Запазила е и приятелски отношения с бившия си съпруг, както и уважение и респект към бившите си свекър и свекърва. Русокосата дама споделя колко й е било болно за нападките и изолацията, на които е подложено семейство Балеви след промените у нас. “”Беше ми болно за тях. Преживях го много лично. Всичко се случваше пред очите ми. Милко Балев никога не е бил солидна парадираща личност. Имаше много силен характер и видях как рухна, как се затвори в себе си. беше обиден и огорчен и така си отиде. За мен той беше наистина изключителна личност”, спомня си Ралица.

Тя признава, че животът я е научил на търпение и толерантност. А най-голямата промяна в личен план идва с брака й с швейцарския милионер Джон Балдазарини. Двамата се женят през 2006 г. А малката им дъщеря Маргарет скоро ще навърши 4 години. “Без нея животът ми нямаше да е пълен. След като се появи, стана център на всичко, превърна се в първата ми и най-важна грижа”, споделя щастливата майка.

източник:Блиц

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

свързани новини

Ралица Балева роди дъщеря

Имам много пари, защото плащам добри...

Аз не плащам добри заплати, защото имам много пари. Аз...

Ивет Лалова роди първото си дете

Лекоатлетката Ивет Лалова-Колио стана майка за първи...

Няма коментари към тази новина !