Бургазлии се срамуват от Златка

21.09.2012 17:30 | Видян 2409 пъти

Бургазлии се срамуват от Златка

Географските пропуски, с които Златка Димитрова стресна съквартирантите в Къщата, предизвикаха появата на оди и псевдотуристически картички във Фейсбук.

Сарказмът към бисера й „Англия е столица на Великобритания” обаче е на път да прерасне в обществен казус. Бургазлии не искат градът им да бъде представен в телевизионния прайм тайм от посредствената плеймейтка, пише "Черноморски фар".

Недоволството на местните ескалира след ироничното разкритие, че майка й преподава родинознание на начален курс.

"От самото начало бях против дъщеря ми да влиза във "ВИП брадър". Отдавна свикнахме с нещата, които се пишат по неин адрес. Последната изцепка бе, че е била с Бербатов. Ами не е така. Цяло лято беше с мен. Сигурна съм, че продуцентите са си я нарочили и всичко е плод на добра манипулация", възмути се Червенкова. "Защо й дадоха подобна мисия? Вземете за пример тази на Бони. Много е лесно да плуваш в свои води. Тя е артистична натура и не й бе проблем да се справи. Географията не е сред силните страни на Златка, влече я повече към българския език. Изключвам грешката й да се дължи на слаба подготовка или на незнание. Самата аз мога да допусна подобна грешка."

По думите на Червенкова дипломата по финанси на Златка от БСУ била истинска. "Бяхме на официалното й дипломиране. Самата тя по време на семестрите си се прибираше в Бургас. По цял месец си бе у дома, за да учи и да се подготвя добре", допълни Блиц.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

На финала на Сцена на кръстопът...

Публика и артисти затвориха последната страница на...

Киро бърка Алгафари с Халваджиян

"Разговор между баща ми Нидал Алгафари и Кирил Петков...

Няма коментари към тази новина !