Маестрото се събра с жена си

20.09.2012 13:15 | Видян 3673 пъти

Маестрото се събра с жена си

Евгени Димитров - Маестрото се превърна в истинска сензация за присъстащите на откриването на първия учебен ден в школото на елита - Италианския лицей в Горна баня. Музикантът от "Шоуто на Слави" привлече вниманието на всички, след като се появи заедно с бившата си изгора Ела. Двамата изпратиха на училище второкласника Кристиян, който сияеше от щастие в компанията на мама и татко.

Запознати веднага побързаха да коментират, че това е първата публична поява на Маестрото с Ела. Всъщност двамата споделят най-голямата трагедия в живота си - загубата на дете. Братът близнак на малкия Кристиян - Александър, умира преди седем години след мистериозно заболяване. Болката от смъртта на детето е толкова голяма за родителите му, че те така и не успяват да се съвземат от трагедията и след известно време слагат край на връзката си.

Макар че с днешна дата и Маестрото, и Ела имат други партньори до себе си, двамата са еднакво отговорни към останалото живо близначе и в негово име дори са съгласни да демонстрират близки отношения в обществото.

източник:Уикенд

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Борисов, Петков и Атанасов са...

Служебният премиер Димитър Главчев потвърди от Брюксел,...

Победителят в Стар академи и брат на...

Победителят в първия и единствен сезон на Стар академи у...

Няма коментари към тази новина !