Азис има завод за кифли

19.09.2012 18:00 | Видян 4313 пъти | Гласували 3

Азис има завод за кифли

Азис вдига завод за кифли, питки, банички и солети. Предприятието му е съвместна инициатива с руски бизнесмени. Фабриката ще бъде в несебърското село Трънково.

Руснаците и Азис са регистрирали офшорна фирма на британския остров Ман и като такава могат да не плащат данъци на НАП, но ще се наложи да правят задължителните осигуровки на работниците. Често офшорни фирми се правят, за да не се търси произхода на парите, пише Телеграф.

Азис и руснаците предвиждат инвестиция близо 4 млн. лв. Преди време певецът купил 6 дка в селото, което в бъдеще се предвижда да се слее със Слънчев бряг като вътрешна зона на курорта. Първоначално имал намерение да строи там затворен хотелски комплекс, но се отказал и сега стартирал завода с две линии за тестени изделия. Азис ще е и лице на продукцията. Дори се предвиждало неговият лик, а можело и задник, да грейне върху кифлите и другите тестени изделия.

Руснаците и Азис предвиждали и фирма за кетеринг. Азис е особено популярен в последно време в Русия и част от продукцията ще се изнася именно там.

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Мъж, загубил пениса си при катастрофа...

Мъж, който загуби пениса си при ужасяваща катастрофа с...

Александър Карелин - най-великият...

Миналата седмица ви показахме кои са най-нацепените...

Няма коментари към тази новина !