Малък Тошко отива на психолог

19.09.2012 17:00 | Видян 2050 пъти

Малък Тошко отива на психолог

Във втория риалити епизод на „Х Милионер търси съпруга” утре вечер Малък Тошко  ще отиде на психолог. Там вероятно ще разкрие тайни от своето подсъзнание, свързани с предишните му връзки. Какви рани и белези са оставили те у него, ще стане ясно утре. После Славков ще покаже на зрителите писмата от кандидатките за неговото сърце.

Първият риалити епизод на щурото риалити „Х Милионер търси съпруга” бе излъчен снощи. ТВ зрителите надникнаха в ежедневието на Малък Тошко , отношенията му с бившата му приятелка и дъщеря му, както и в неразказвани спомени от баща му и дядо му, детството и училището.

„Не е имало човек, който да отиде при баща ми, да му поиска някаква услуга и да не получи помощ, ако е било възможно”, разказа Тодор Славков за баща си Иван Славков-Батето. Малък Тошко допълни, че баща му е неговият идол и човек, от когото се стреми да се поучава. „Един ден преди да влезе в болницата, където почина, едно от нещата, които баща ми ми каза, беше, че иска да се продължи рода, да направя син,” допълни Тодор Славков .

Тодор показа на зрителите на риалитито дома си, училището, което е посещавал, създадения по инициатива на майка му Людмила Живкова монумент „Камбаните”, както и къщата-музей на дядо му Тодор Живков в Правец.  

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Защо лошите в киното се превърнаха в...

Замисляли ли сте се върху идеята за подкрепянето на...

Тайните за красота на турските актриси

Вечно младежкият външен вид на Неслихан Атагюл на пръв...

Няма коментари към тази новина !