Бисер Киров: Вече ще ме търсят от Орландовци!

19.09.2012 15:45 | Видян 2728 пъти

Бисер Киров: Вече ще ме търсят от Орландовци!

Легендарният естраден певец от близкото минало Бисер Киров, който преди няколко дни празнува 70-годишен юбилей, останал потресен от интереса на няколко пенсионерски издания към неговата персона. В навечерието на рождения му ден му се обадили за интервюта от 3 старчески вестника.

Изпълнителят на "Аз съм само един юноша бледен" се обидил че го търсят от медии с толкова възрастна аудитория и подхвърлил по време на едно от интервютата: "Ужас! Следващия път сигурно ще ми се обадят от Орландовци". Животът на Бисер Киров бил изпълнен с какви ли не житейски перипетии, но въпреки това се чувствал доста жизнен за годините си и не спирал да се хвали пред колегите си, че имал 20-годишни фенове. "През 1981 г. преживях една много тежка катастрофа. Имам сериозна дископатия, проблеми с гръбнака. От бране на гъби получих изкривяване на гръбначния стълб.

Едно такси ме блъсна. Катастрофата бе почти смъртоносна. На 17 януари същата година БТА обяви, че съм починал. Всъщност аз съм продукт на българската медицина и спасеният случай на здравеопазването. 7 дни бях в кома, други 56 - в реанимацията в "Пирогов", разказва изпълнителят.

От 43 години "вечният юноша" е женен за съпругата си Митка, но всъщност са заедно от 50. Именно в щастливия му брак се криела рецептата за дълъг живот. За него не рожденият му ден била най-важната дата в живота му, а 14 декември, тъй като на този ден през 1969-а 27-годишният младеж Бисер се венчал за любимата си Митка в Копривщица.

източник:Всеки ден

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Миа Халифа мачка котето (ВИДЕО)

Котето си за рекламна муцуна на гащи използва Миа...

Кейт Бланшет идва в Кан с уникален...

The Best Immersive Work Award или наградата за Потапящи...

Няма коментари към тази новина !