Адреналинка избяга с Денис и приятели

17.09.2012 18:00 | Видян 4171 пъти

Адреналинка избяга с Денис и приятели

Адреналинката Ваня Георгиева неочаквано премина в предаването Денис и приятели. Това е най-гръмкият трансфер за предстоящия ТВ-сезон.

Оставаме освободено предаване, каза Денис Ризов и предупреди, че Денис и приятели продължава да бъде убежище срещу простотията и чалгата.

“При Денис ми е най-добре. Искам да бъда оставена да творя на спокойствие в студиото”, обясни избора си адреналинката Георгиева.

Своя дебют в късното шоу на националната телевизия Ваня ще направи във вторник вечер от 23:00 часа. Красивата адреналинка ще се преквалифицира в ново амплоа, а именно – “меланхолинка”.
Освен Ваня, в студиото на Денис Ризов ще дебютират и още две  Мълчаливото момиче котка, Кристин и мистериозната блондинка Аделина. След като цяло лято издирваше нова котка, Денис повери знаковата роля на брюнетката Кристин Илиева, която е завършила балет и ще асистира водещия през третия сезон на Денис и приятели.

Една от големите изненади на новия сезон е американското студио на предаването. Още от първото издание на “Денис и приятели”, то ще бъде позиционирано в близост до Манхатън и една от най-красивите нощни гледки в света. И през този сезон гостите на Денис ще могат да оползотворяват бара в студиото, където барманката Роси ще продължи да ги посреща с чаша студена бира или отлежало уиски.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Непочистени от дървесна и храстова...

Непочистени от дървесна и храстова растителност язовири...

Българин първи в света по химия,...

"Българин е най-добрият по химия в света! Ето го...

Няма коментари към тази новина !