Колко взимат сериалните звезди?

17.09.2012 16:15 | Видян 3730 пъти

Колко взимат сериалните звезди?

Любо Нейков взима 5 бона на месец за Комиците, толкова печели и Мишо Билалов за ролята си на Джаро в хитовия сериал Под ПРикритие, разкрива България Днес.

Тази финансова равнопоставеност се случвала единствено заради скъперническия нрав на Нейков, с който той се славел сред приятелите си. Като изпълнителен продуцент на семейната хумористична сага той сам си определял собствения бюджет.

На същия хал, сиреч около 5 бона на месец, са звездите от Седем часа разлика - Калин Сърменов и Ваня Цветкова. На Милото му било все едно какъв му е хонорарът - актьорът отдавна печели от частен бизнес.

Продуцентът на Седем часа разлика Магьрдич Халваджиян обаче убедил Сърменов, като го погъделичкал по егото - казал му, че ролята на Милото е точно като за него, че ще се справи с лекота. Сърменов се съгласил, като дори не попитал за парите, които ще му платят.

В Под Прикритие един от най-ниските хонорари бил този на Ирена Милянкова. Моделката, чиято героиня е убита, се разписвала под фиш за 2500 лв. Точно толкова получавали и Филип Аврамов и Мая Бежанска, съпруг и съпруга в ситкома на Би Ти Ви Домашен арест.

Истински недооценен от сумата на хонорара си от Под прикритие се счита Деян Донков. Половинката на Радина Кърджилова поискал за екранното си убийство повече от 4 бона, само че нито Митовски, нито Гочев все още се съгласяват да му ги дадат.

"Ивайло Захариев и Александър Сано се справят в някои епизоди и по-добре от теб за 2000 лв., така че си трай", споделят близки до продуцентите възмущениетоим от нахалството на Донков.

Най-ниски хонорари засега дават в последния и все още неособено гледаем сериал „Къде е Маги?". В 84-те серии най-скъпо платен се оказва Георги Стайков. Той получава по 4000 на месец. Параскева Джукелова пък печели двойно по-малко на месец от него, а главната героиня - екранният образ на Маги, се разписва за Билалов 2500 лв.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

Няма коментари към тази новина !