Раева кандадат за президент

14.09.2012 17:15 | Видян 1933 пъти

Раева кандадат за президент

Илиана Раева обяви, че ще се кандидатира за президент на българската федерация по художествена гимнастика. Това стана ясно по време на заседанието на Управителния съвет, на което досегашният шеф на централата Мария Гигова се оттегли.

Гигова няма да се кандидатира за нов мандат на предстоящото Отчетно-изборно събрание на 14 ноември.

Както е известно, преди дни Раева обяви, че се оттегля от поста треньор на националния ансамбъл и сподели, че има по-сериозни намерения, визирайки шефския пост на родната федерация. Съпругата на Наско Сираков дори посочи кой да я смени начело на националния отбор - едната от досегашните й помощнички - Ина Ананиева.

На заседанието на Управителния съвет Раева коментира и спекулациите, че е получила предложение да поеме поста на спортен министър, който сега заема Свилен Нейков.

"Искам да бъда искрена с вас. Нямам предложение да стана министър на спорта. Имам само предварителен разговор без ангажираност", заяви Раева.

"Най-голямото ми желание и мечта е художествената гимнастика да стане най-популярният спорт в България. От тази позиция много бих се замислила и не съм сигурна дали бих приела друг пост", коментира още Илиана Раева.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

Няма коментари към тази новина !