Кати призна за Жоро Илиев

12.09.2012 18:00 | Видян 9246 пъти | Гласували 1

Кати призна за Жоро Илиев

Фолк фурията Кати, която преди 7 години се оттегли от музикалната сцена, призна пред ШОУ за връзката си с Георги Илиев. През тези седем години фолкдивата успяла да създаде семейство и роди дъщеря си Джулиана. Тя вече дори успяла да се раздели с бащата на детето си.
Най-сетне Волната пеперуда на попфолка реши да проговори  да разкаже истината за края на връзката си, да развенчае едни митове за себе си, както и да потвърди други, превърнали се в градски легенди.
 
- Кати, ти беше ярка звезда в златната ера на попфолка. За мъжете в живота ти се носят какви ли не слухове. Вярно ли е. че си имала връзка с покойния вече Георги Илиев?

- Ще го призная за първи пред Вас - да, вярно е имахме връзка! Тя бе силно емоционална и беше изпълнена с много силни чувства.

- Какъв човек беше той?

-  Уникален! За Жоро мога да кажа само хубави неща! Беше много добър и благороден, истински джентълмен. Човек на жестовете.
И изключително красив и привлекателен като мъж! Мир на праха му! Това е всичко, което ще кажа за него. Останалото ще запазя като скъп спомен в сърцето си завинаги.

 - Когато се появи публично за първи път отмного време насам на 15-годишнината на "Ара" в блестящ вид, тръгна слухът, че си правила няколко пластични операции?

-  Аз съм на 35 и никога не съм се подлагала на пластични операции! И засега, слава Богу, не мисля, че ми е необходимо. Единствено от около година си слагам ботокс на челото, защото така се харесвам повече.

- Кати,  медиите писаха, че приятелят ти Николай те е изхвърлил от апартамента, в който живеехте, взел ти детето и дори, че си се върнала да живееш в Перник при леля си?

- Тези измишльотини даже не искам да ги опровергавам! Нали си тук, вкъщи, виждаш ни и двете и сме в апартамента в "Света Троица". А Николай и дъщеря ни Джулиана постоянно се виждат, той я обожава. Тя също много обича баща си и е силно привързана към него. На 13-и т.м. тя има рожден ден, става на шест.

 - Колко време беше с бившия ти и защо не сключихте брак?

- Почти седем години. А не сключихме брак, защото аз лично съм против брака като институция. Не е необходим подпис, за да са заедно двама души и да се обичат. Когато открия голямата си любов обаче, ще гледам да се омъжа, за да видя каква е разликата и има ли изобщо такава (смее се).

- С кои от бившите ти колежки поддържаш контакти?

- Със Сани и Ина. И двете като мен отдавна спряха да пеят и си гледат децата. Може би това ни свързва като интереси.

- Как успяваш толкова години да поддържаш перфектна фигура?

- Не пазя никакви диети и не спортувам. Просто структурата на тялото ми е такава. Иначе с Джули „тренирам" вече години наред по детските площадки и паркове, тичайки край нея.

- Преди години бе известен фактът, че не готвиш и не домакинстваш. А сега?

-  О, научих се да правя мусака и супи, защото Джули много ги обича! Иначе пържа картофи, режа салати и мезета. До сладкишите не съм стигнала още.


- Има ли друг мъж до теб сега?

- За момента няма мъж до мен, но се надявам, че скоро ще намеря идеалната си половинка! Мисля, че още не съм изживяла голямата си любов...


Източник ШОУ

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !