Петко Димитров: Прокурорска щерка едва не ме уби!

12.09.2012 15:30 | Видян 3323 пъти

Петко Димитров: Прокурорска щерка едва не ме уби!

Тежка катастрофа преживял в миналото бизнесменът Петко Димитров, съсобственик на един от най-популярните чалга клубове в страната, разказа той пред в. „Галерия”. Тогава бил още дете в първи клас. Колата го блъснала в гръб, както си стоял на тротоара. Свестил се в болницата, целият омотан в бинтове. Прекарал на легло два месеца, а след „Пирогов” бил преместен за лечение вкъщи. След злополуката, за негово щастие по лицето не останали белези, но по тялото имал много, които ще носи цял живот.
Шофьорката, която го помляла така не получила никакво наказание, ако мъмренето и неголямата глоба могат да се броят за такова. Причината за такова милосърдие – била дъщеря на прокурор. Петко бил тогава на такава възраст, че не е можел да асимилира случилото се, но помни че баща му казвал, че правосъдието в България не струва.

В интервюто си Димитров разказва и за приключилата си връзка с Ели Гигова. „Ели получи предложение за работа в чужбина,” разкрива тайната за раздялата им бизнесменът. „Дълги години беше мечтала за това. Не исках аз да съм пречката за нейното развитие. Решихме заедно, че на нея е по-добре да поеме по този път и да опитва да се реализира.” Иначе двамата си оставали в много близки отношения, чували се всеки ден.

Малцина знаят, че Димитров е бил хокеист, но така и не успява да развия таланта си. Той самият обаче твърди, че повече съжалява, че не е станал зъботехник. Много от съучениците му пробили с тази професия в Канада, Щатите и Западна Европа. Все пак той скромно си признава, че и като бизнесмен се справя с живота. Въпреки че бизнес в България се прави трудно – има сериозна конкуренция, доста от клубовете вече били на високо ниво. Инвестират се много пари, а възвращаемостта не е голяма.

Другата цена, която плащал, за да може да върви бизнесът, били многото безсънни нощи далеч от семейството. „Мъчно ми е, че може би не съм най-добрият баща,” признава Димитров. След катастрофата, като най-тежък момент той определя деня, в който баща му издъхва в ръцете му, когато е само на 20 години.

източник:Блиц

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Цар Борис кара теснолинейката за...

Интересен факт е, че първият „шофьор“ на уникалната...

7-те най-велики римски императори в...

1. Октавиан Август Октавиан Август (Август...

Няма коментари към тази новина !