Лияна с хит в Израел

11.09.2012 18:00 | Видян 2034 пъти

Лияна с хит в Израел

Звездата на "Сънни мюзик" Лияна и израелският музикален идол Офир Коен успяха с първото си дуетно изпълнение да предизвикат завиден интерес не само у нас, но и в неговата родина. Песента, в която двамата си партнират - "Забранена любов" вече се върти ударно и по израелските музикални канали.

Съвместният им хит се радва на голяма гледаемост и в интернет пространството, като броят на посетителите не спира да расте. Музиката на парчето е дело на самият Офир Коен, който е звезда от каталога на Media Men Group/ Мюзик Медия Груп България.

"Забранена любов" вече е втората песен на Лияна, която пробива зад граница, след като хита й "Ох ох" направи истински бум в Русия миналото лято. Там красивата певица попадна в над 10 сборни диска с най-големите хитове на руския пазар. Постижение, което не е имал друг роден изпълнител в последните няколко години.

Лияна не лежи на стари лаври, а вече подготвя и нови изненади за почитателите си. "Тяло №1" на попфолка до седмица ще заснеме и видеото към новата си песен.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Защо лошите в киното се превърнаха в...

Замисляли ли сте се върху идеята за подкрепянето на...

Тайните за красота на турските актриси

Вечно младежкият външен вид на Неслихан Атагюл на пръв...

Няма коментари към тази новина !