Убиецът на Мария искал да играе в Под Прикритие

07.09.2012 09:00 | Видян 2960 пъти | Гласували 1

Убиецът на Мария искал да играе в Под Прикритие

Малко преди да ликвидира бившата си приятелка, нейният убиец, екс полицаят Михаил Менашки се явил на кастинг за сериала Под Прикритие, разкрива в. ШОУ. Той не спечелил роля, но по ирония на съдбата разиграл своя собствена версия на един от най-гледаните наши ТВ филми.

Според твърденията му вечерта на 2 септември той причаквал красавицата Мария пред хотел "Гларус" с намерение да си поговорят. Видял я да излиза в прегръдките на приятеля си Симеон Куминков.

Проследил девойката до колата – джип Ауди Q7. Странно е, че бил въоръжен само с нож, макар да притежава и пистолет. Михаил побеснял, когато видял, че двамата се притиснали един към друг и започнали да се целуват. Отворил вратата от страната на бившата си приятелка, извадил нож и я наръгал с него.

Мария изпищяла и опитала да се измъкне. През това време Симеон я хванал и придърпал към себе си, но Михаил наръгал и него в рамото, засягайки важна артерия. Младата жена издъхва още преди да дойде линейката, въпреки опитите на своя колежка да й направи изкуствено дишане.
 
Полицейските служители не са склонни да вярват на версията на Михаил. Първоначалните разпити на свидетели и огледът на местопрестъплението по скоро говорят за това, че убийството е планирано. Странното в случая е, че самият Михаил е щастливо сгоден за ефектната блондинка Маргарита Митева, която е пълна противоположност на убитата Мария.
 
Пред "ШОУ" приятели на барманката разказаха, че тя не се е карала с Михаил. Когато двамата се разделили, се уговорили да продължат добрите си отношения. Дори наскоро се срещали отново. Колеги на Мария обаче твърдят, че Михаил побеснял, когато разбрал, че бившата му любима вече има нов приятел. Започнал да я причаква пред бара. На няколко пъти й пратил мутри, които я притеснявали, докато е на работа.

продължи >>

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

За да ме целуне някой, не трябва да...

Едно невинно целуване по устните може да се окаже нещо...

Колкото по-трудна е победата, толкова...

Колкото по-трудна е победата, толкова по-голямо е...

Няма коментари към тази новина !