99 сантиметра цици е златният стандарт във фолка

05.09.2012 16:00 | Видян 13973 пъти | Гласували 1

99 сантиметра цици е златният стандарт във фолка

„Голяма цица, голяма певица” е старата формула на успеха във фолка, приписвана на майстора на звезди бранша – самия инженер Митко Димитров.

Това обаче важеше за времената на първопроходките като Сашка Васева , които можеха да се похвалят с природна дарба в тази област.

В модерни времена гръдната обиколка е въпрос на имидж и затова, освен на достатъчния обем, се залага и на „художественото оформление”. И понеже става въпрос за бизнес, налага се стандартизация.

99 сантиметра. Нито повече, нито по-малко. Това е златният стандарт за гръдна обиколка на принцесите от „Пайнер”. Може да е поверие, може да е легенда, но този размер действително помага в кариерата. Преди 4 години през лятото Галена премери своите „дини” на плажа в Созопол и те се оказаха точно 99 сантиметра.

Преди да сложи въпросния тунинг Галена години наред беше втора писта в музикалната компания. След като направи съответната процедура и се сдоби със златния стандарт в областта на бюста тя изскочи буквално и в преносен смисъл едни гърди напред спрямо конкуренцията и стана звезда от първа величина.

Не само започна да прави хит след хит, плюс някой и друг скандален домашен видеоклип, но и успя да си хване милионер, с когото да направят дете.

Тя наследи мъжа на Десислава – една от първите звезди на „Пайнер” още от 90-те години, когато стана първата, която дръзна да напусне империята и да направи недотам успешна кариера като самопродуциращ се изпълнител.

Каква беше една от началните й стъпки по новия самостоятелен творчески път? Ами да си оформи гръдната обиколка – при нея тя и без друго е щедра.

Деси обаче се нуждаеше от „укротяване на формите” до заветния размер от 99 сантиметра. Ни повече, ни по-малко. За да придаде повече загадъчност на тази операция, тя прибягна не до услугите на пракизлив български спец като останалите си колеги. Отиде до Германия, където в Лайпциг тогавашната модна шефка Розалия Тинкова й уреди спешен прием в престижна клиника за разкрасяване.

Не е учдно, че 99 сантиметра си оформи и Емилия . Като по чудо певицата, наричана от Десислава копирна машина заради склонността си да повтаря успешни ходове на свои приятелки и конкурентки, успя да отнеме след тази придобивка мъжа на Анелия – Коко Динев.

продължи >>

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Жената на Домусчиев с Хилари, обръща...

Жената на Домусчиев с Хилари, обръща се "на ти" към нея:...

Българският филм Петя на моята Петя с...

Един от най-популярните български игрални филми за...

Няма коментари към тази новина !