Радина Кърджилова с прояви на психическа лабилност на "Аполония 2012"

04.09.2012 16:30 | Видян 2319 пъти

Радина Кърджилова с прояви на психическа лабилност на

Младата звезда на българското кино Радина Кърджилова прояви явни симптоми на психическа лабилност по време на Празниците на изкуствата "Аполония 2012". Красивата актриса влезе в ролята на Лора Уингфилд в спектакъла „Стъклената менажерия” на Тенеси Уилямс.


Пиесата е копродукция на Театрална работилница „Сфумато” и ДКТ „К. Величков”, Пазарджик. Режисьор на постановката е Григор Антонов.

В „Стъклената менажерия” – пиеса, чието действие се развива през 30-те години на Голямата депресия в американския Юг, владее атмосфера на умерено отчаяние. Всеки от фамилията Уингфилд има път към свое измамно спасително „бягство”:

Майката-вдовица Аманда (Росица Александрова) се вживява в безсмислените мантри на загриженост и празни съвети към домочадието. Синът Том (Тодор Кайков), принуден да вегетира като работник в склад за обувки, намира отдушник в поезията и киното; а неговата саката и психически лабилна сестричка Лора (Радина Кърджилова ) трепери над колекцията си от миниатюрни стъклени животинки.

За един кратък миг тази Синя роза (прякорът й идва от недочутата диагноза „силна невроза”) сякаш ще се отвори към друг човек, но гостът на семейството (младеж, когото Лора отдавна харесва, в ролята Тони Минасян) се оказва сгоден и единственото, което тя ще стори за него, е да му подари любимия си еднорог от стъклената менажерия.

снимка: БТА

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Най-лудият фен на Бешикташ отново...

След като Турция разгроми Австрия с 2-1 и се класира за...

Скандалната Алена Омович продължава с...

Алена няма граници, когато става въпрос за провокации....

Няма коментари към тази новина !