Супер Бианка ще води „Ексмилионер търси съпруга”

28.08.2012 17:00 | Видян 4695 пъти

Супер Бианка ще води „Ексмилионер търси съпруга”

Бианка Илич, известна като щурата Супер Бианка, ще води най-неочакваното риалити в новия телевизионен сезон – „Ексмилионер търси съпруга”, което ще стартира през септември по TV7. Бианка се присъединява към екипа на !no frame media не само като водеща на коментарните студия, но ще вземе активно участие и в отделните мисии, които ще бъдат възложение на кандидатките за сърцето на бъдещия жених Тодор Славков.

Малък Тошко сам е избрал веселата Бианка като човек със силно развито чувство за хумор и ирония. Госпожица Илич вече се познава с всички претендентки за съпруги на Тодор Славков, които непрестанно търсят позитивните съвети и любовни хитрини на очарователната „ексБлондинка” за това как да спечелят вниманието на най-популярния „ексМилионер” у нас.

„Ексилионер търси съпруга” ще се излъчи в 24 епизода  и ще стартира в средата на септември по TV7. Предаването обещава да бъде най-забавното и щуро риалити приключение тази есен и ще се излъчва вторник, четвъртък и петък вечер. След големия успех на първия сезон с Христо Сираков, в новия сезон главен герой в шоуто е безспорно интересната личност на бохема Тодор Славков, който е твърдо решен да си намери съпруга и да се задоми.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Настимир зад фикуса: Фото на деня

Настимир зад фикуса: Фото на деня

Райна съблазнява от Ямайка

Фолкпевицата Райна отново пътешества по света. Този път...

Няма коментари към тази новина !