До Яна Маринова убиха милионер

28.08.2012 13:30 | Видян 3995 пъти | Гласували 1

До Яна Маринова убиха милионер


Зловещо убийство или самоубийство е станало в района на милионерското село Делта Хил до Перник. Намерен е мъртъв строителен бос на възвишението, точно срещу бариерата за вход на селото, съобщи Блиц.

Трупът бил на предприемач с име Тони,а в автомобила му са намерени няколко оръжия,информира За Перник. Не се знае какво точно е правил там застреляния - чакал е някой друг или е сложил сам края на живота си.

Засега полицията отказва информация по случая. В непосредствена близост до откритият труп е къщата на Яна Маринова.

Звездата от Стъклен дом
, мъжът й детето от нейния първи брак живеят в Квартала на богатите - Делта хил. Затвореният комплекс се намира в полите на Витоша и заема стотици декари на хълм насред планината.

На километри от него няма друга цивилизация. До него се вие тесен път, като мястото се разпознава по надпис, имитиращ култовите букви Hollywood в Калифорния, САЩ.

Селището е разделено на няколко улици, които носят имената на европейски столици. Най-големите гъзари живеят на Лондон, а Яна е позиционирана на втората по престижност улица - Берлин.

Друга известна жителка на милионерското село е кметицата на Перник,  Росица Янакиева, която нашумя покрай похарчените милиони държавни помощи за справяне с последствията от земетресението, което удари Перник и района наскоро.

Кметицата бракосъчетала преди броени часове бившето гадже на фолкпевицата Емануела - Слави Транспорта, за последната му изгора. Слави Транспорта, чието име е Станислав Добрев, е син на Добри Владимиров - собственик на фирма “ДЛВ”.

Сватбата се състоя именно в Делта Хил. Певците Графа , Мария Илиева , Галена и Константин бяха само част от ВИП звездите, които развличаха сватбарите. Коцето пък присъстваше само като гост.

През уикенда пък пернишката кметица лично отиде в селището да извърши бракосъчение на бившето гадже на Емилия с новата му изгора. 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Няма коментари към тази новина !