Песен на Шаги официлен песен-талисман на Европейското

11.07.2008 17:36 | Видян 5469 пъти

Песен на Шаги официлен песен-талисман на Европейското

Парчето “Feel The Rush” бе официалната песен на талисманите на Европейското първенство по футбол – Trix & Flix. От футболната централа избраха Шаги да изпълнява парчето, което е на път да се превърне в летен хит, независимо че страстите покрай първенството вече са позабравени.

Основните причини за това са присъствието на носителя на “Грами” – Шаги, който със своя специфичен стил придава на песента лятно и парти карибско настроение, както и фактът, че в голямата си част парчето се базира на песента Heater. Семплите са от хита на Samim, който бе обявен за химн на лятото в Ибиса за миналата година. Както всички знаят, испанският курорт е известен със своите свръхизискани летни партита, които събират най-големите диджеи на едно място, а почти винаги именно там се зараждат и тенденциите и бъдещите хитове на хаус и денс сцената. По ирония на съдбата, в тон с изпълнението, именно Испания спечели европейската титла.

Хитовото съчетание между карибски вокали и клубен саунд пък са изключително полулярни тази година и едни от най-излъчваните тракове в радио ефира и клубовете са именно в тази стилистика. Парчето Feel The Rush вече успя да покори редица чартове в редица страни в цяла Европа и дава заявка да се превърне в едно от най-горещите изпълнения това лято.

Видеото към официалната песен на Trix & Flix е заснето в Кингстън, Ямайка, на няколко места в Европа, а финалните сцени са от “Wörthersee Stadion”.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Райън Гослинг бил подвластен на...

Райън Гослинг е едно от най-големите имена в Холивуд. Но...

Джони Деп купува средновековен замък...

Холивудската звезда Джони Деп иска да купи средновековен...

Няма коментари към тази новина !