Есил готви първо турне

11.07.2008 16:45 | Видян 12571 пъти | Гласували 1

Есил готви първо турне

Фолкпевицата Есил Дюран, която нашумя покрай участието си като жури в “Мюзик айдъл 2”, засне фотосесия за рекламната кампания на предстоящото турне “Планета Дерби Плюс”, съобщиха от музикалната компания “Пайнер мюзик”, цитирана от Труд.

Изпълнителката е демонстрирала отлична фигура, като по време на снимките е заложила на четири различни визии.

Преди няколко дни Есил отпразнува рождения си ден в спокойна домашна обстановка с най-близките си хора. Домакинята посрещнала гостите със собственоръчно приготвено филе от сьомга с броколи.

Есил Дюран ще дебютира тази година на петото поредно лятно турне, организирано от “Пайнер мюзик”. Въпреки че е една от звездите на музикалната компания, изпълнителката досега не беше викана на концертите из страната. Единственото изключение беше през 2005 г., когато на всеки концерт имаше специален допълнителен гост и тогава изпълнителката пя в родния си град Хасково.

Специално за излизанията на сцена през юли и август фолкпевицата си е купила сценични и стилни секси тоалети в бяло, бежово и черно. Нейните продуценти разкриха, че тя ще забавлява многохилядната публика във всеки град с микс от денс музика, която ще започва с един от най-големите й хитове – “Елмаз”.

Лятното турне започва на 17 юли във Видин и завършва на 15 август в Благоевград, като ще премине през 15 града в страната.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !