Берлускони излекувал рака със секс

22.08.2012 17:30 | Видян 3314 пъти

Берлускони излекувал рака със секс

В наши дни славата на Джон Кенеди като велик любовник е засенчена от креватните подвизи на един от най-богатите и влиятелните италианци. Бившият премиер на Ботуша Силвио Берлускони е новият най-горещ Дон  Жуан, през чието легло минават съвременните топ красавици.

През  2009 г., когато Берлускони е все още премиер на Италия, на първа страница на популярно издание на Ботуша е публикуван репортаж със заглавие "Харемът на Берлускони". Над 50 момичета са доведени във вилата му с неговия частен самолет, а той демонстрира щедрост и окичва гостенките си със скъпоценни камъни и още куп луксозни подаръци. Посрещането на Нова година във вилата на Берлускони се описва като приказка от 1001 нощ, а той е наречен султан.

Всички момичета, забавлявали онази вечер Берлускони и неговите гости, били на възраст между 20 и 30 години, като той обърнал специално внимание на Ноеми и приятелката й Роберта. Така според италианския вестник двете получили огърлица от оникс във формата на костенурка, сребърен ключодържател във формата на пеперуда, пръстен и златна огърлица за над 5000 евро. Някои от гостенките на Берлускони му представили и фактури за по 1500 евро, колкото струва целодневното наслаждаване на тяхната компания. В цената е включено и къпането в джакузи или басейн с Берлускони, който сигурно не се е смущавал, докато момичетата по бикини седели до него и са го наричали "татенце". Описаното голо парти с Ел Кавалиере, както наричат Берлускони в Италия,
е само малка част от многобройните любовни авантюри на иначе добре известния и уважаван в Европа и света политик. Самият той съвсем не крие, че обича жените, а италианците го харесват именно такъв - необуздан сексуално, какъвто е бил и диктаторът Бенито Мусолини.

"Обожавам жените, не дължа извинение на никого", категоричен бе Силвио през септември 2009 г. на пресконференция по повод 14-те месеца, през които е на власт. Но тогава вместо да отговаря на въпроси за постигнатото от кабинета, му се наложи да обсъжда с журналистите скандалите, в които е забъркан. Именно тогава той бе обвинен във връзка с непълнолетната Ноеми Петиция от Неапол, на която подарил колие за 6000 евро за рождения й ден.

продължи >>

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Александра има човек до себе си:...

"С Александра сме официално разведени. В Инстаграм си...

Учените откриха „трето състояние“...

В научнофантастични филми като „Франкенщайн“ и...

Няма коментари към тази новина !