Маги Халваджиян се гаври с Цветкова

22.08.2012 15:45 | Видян 3278 пъти

Маги Халваджиян се гаври с Цветкова

На пълни обороти работи екипът и целият актьорски състав на "Пълна лудница".Наесен комедийното предаване се завръща в ефира на новия си стар дом Нова телевизия и отсега подготвя скечове, с които ще изненада вярната си аудитория.

От кухнята на шоуто издават, че един от най-забавните проекти ще бъде сериалът "Джам Конак" - нова турска криминална сага. В нея зрителите ще видят нестандартното превъплъщение на Димитър Рачков в ченге под прикритие. Геро ще стане Гаро, а за ролята на съдийката Таня Стоева от "Седем часа разлика" се  готви Мария Сапунджиева. Тя ще се казва Таня Боева и съвпадението с името на родната фолк звезда не е случайно - героинята на Сапунджиева се изявява като певица, когато не е заета със съдебните си дела. "Джам Конак" ще съчетава пародия на най-хитовите сериали в ефира - "Под прикритие" и "Седем часа разлика".


Съдийката Таня Боева си е чиста подигравка с главната героиня Таня Стоева от "Седем часа разлика", изпълнявана от Ваня Цветкова.Всичко било идея на самия продуцент Маги Халваджиян, но засега не е ясно дали звездата Ваня Цветкова знае за подигравката с любимия й персонаж от хитовия сериал.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

Няма коментари към тази новина !