Професор Вучков за Лейди Гага: Ченето й е щръкнало като зейнало чекмедже

22.08.2012 09:15 | Видян 2495 пъти

Професор Вучков за Лейди Гага: Ченето й е щръкнало като зейнало чекмедже

Професор Юлиан Вучков разкости лейди Гага, наричайки я ревла, а ченето и било щръкнало като зейнало чекмедже. Това той направи в коментар за патриотичното възпитание на младите българи.

Вучков оплю любимката на тийнейджърите и като певица, и като човек, и като външна визия,  научи Блиц.

Устатият професор е категоричен, че Лейди Гага е изкуствено създадена звезда и прогнозира, че само след една-две години певицата ще бъде в нафталина и мястото й ще заеме друга звезда.

”Тя не е певица, тя се дере”, казва той. Според него тя иска да заслепи Мадона и успява, защото е по-млада и по-маниакална, пише още Блиц.

"И двете имат по три песни, а всичко останало е “транка –ланка, транка-ланка..., обобщи в свой стил Вучков пред ТВ7.- И двете разчитат на земетръсното си обкръжение и ефекти, на светкавици и буламачи.”

Професорът посочи Тина Търнър като пример за голяма певица. Той добави, че не харесва текстовете на песните на Гага, защото "били злодейски и чешат долните инстинкти на младото поколение, карайки го да изпитва сатанинска омраза, а не любов".

“Ченето и е щръкнало като зейнало чекмедже. Облича се в сурови свински пържоли...”, не спести критиките към външния вид на идола на младото поколение професорът.

“На всичко отгоре е лакома. Най-важното в изкуството е да си естествен, да не се надуваш...”, философски обобщи Юлиан Вучков.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Какво ще кажат хората се завръща в...

Един от най-обичаните британски комедийни сериали –...

Ти си моят живот и съдба: Раева...

Илиана Раева се обясни в любов на съпруга си Наско...

Няма коментари към тази новина !