Лора Караджова: Нямам амбиции да ставам световна звезда

21.08.2012 16:30 | Видян 2513 пъти

Лора Караджова: Нямам амбиции да ставам световна звезда

Лора Караджова разбира от хитове и не се страхува да ги прави – това научи екипа на ОК! от чаровната певица по време на ексклузивните й фотосесия и интервю за септемврийския брой на изданието.

Изпълнителката на „Оставам тук“ е щастлива от възможността да пее за българската действителност и да радва родните фенове. „Един ден гледах интервю на Камен Донев, който каза, че „ако не успееш тук, никъде другаде няма да успееш“. Ние сме си българи, пеем си за нашата действителност. Нямам велики амбиции да ставам световна звезда. Ако някоя от песните ми се прочуе извън България, това ще е чудесно. Всичко е Божа работа. Засега тук ми е много добре...“, споделя Лора пред ОК!.

Дъщерята на Данчо Караджов не обича да я наричат звезда и очарова всички със земно и спокойно отношение към живота. „Мисля си, че баща ми ми се радва и се гордее с мен.

Поне така се надявам. (Смее се.) Нарича ме „Звездичка”, аз хич не обичам така да ми вика, защото всичко е някаква измислена работа. Дори ми става гадно някой приятел като ми каже: ”Ооо, къде си бе, звезда?”. Аз това работя. Жертвала съм личния си живот и анонимността си в името на това да се изкарат някакви пари.“

Новият брой на ОК! се носи по музикалните вълни и с признанията на Криско за детството, успеха и светлините на прожекторите. Мел Си разкрива тайните на Спайс гърлс и бъдещите им проекти заедно, след като се събраха отново за закриването на Олимпиадата.

Специалната тема на броя този месец е „Опасни връзки: женени срещу неженени“, където в епична битка един срещу друг се изправят най-желаните холивудски ергени и неомъжени красавици, най-пищните сватби и най-скъпите разводи, а романтичното допълнение е от класацията на най-дълго просъществувалите връзки в светлините на прожекторите.

Снимка: ОК!

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Oбсъдиха организацията на...

Зам.-министърът на младежта и спорта Петър Младенов и...

Издирват криптокралицата Ружа...

Ружа Игнатова се издирва в Атина – под това заглавие...

Няма коментари към тази новина !