Разбиха колата на Галена

20.08.2012 12:45 | Видян 3193 пъти

Разбиха колата на Галена

Неприятните инциденти с разбити автомобили с цел кражби не подминават и музикалните звезди. Галена вчера оповести, че е станала жертва на автоапаши, задигнали апаратурата, която ползва на участията си. Цената на съоръженията е близо 20 бона, но апашите не могат да им вземат дори наполовина, ако опитат да ги продадат на черно.

Певицата апелира в личния си сайт в интернет: "Искам да споделя с вас, че вчера някой е разбил колата ми и е задигнал техниката, с която работя всяка вечер и информация, която е много ценна за мен! Това са неща, които не биха били полезни за хора, които не се занимават с музика... Поради тази причина искам публично да се обърна към отговорния за случилото се и всеки, който има някаква информация - ще възнаградя човека, който ми върне апаратурата". Галена е бясна заради инцидента и се е заканила да съди лично престъпниците, ако те бъдат заловени.

Междувременно около нея се завъртя и добра новина. Навръх един от най-големите празници в съседна Турция - Шекер байрям, в Истанбул затварят за два дни царския дворец, за да може Галена да заснеме там своя нов видеоклип.

Галена лети за Истанбул и ще остане там няколко дни, за да представи по най-добрия начин замисъла за своето ново видео.

източник:Всеки ден

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Мога да кажа Не! на 12 езика. За...

Мога да кажа "Не!" на 12 езика. За жените това е...

Соня Йончева ще пее във Виенската...

"Нямам търпение да се обединим отново с Малкълм Мартино,...

Няма коментари към тази новина !