Коритаров в клип на Слави?

12.07.2008 09:00 | Видян 12059 пъти | Гласували 5

Коритаров в клип на Слави?

В интернет пространството вече се върти най-новият клип към последното парче на Слави Трифонов Малко сръбско. А тв водещият Георги Коритаров е главното действащо лице! Може би се чудите какво ни прихваща? Защо мислим, че сериозен журналист, който ежедневно разпъва на кръст в ефира на Нова телевизия политическия елит, участва в комедийното видео на Сладурите (The Sladurs)? Всъщност не точно Коритаров, а актьорът Краси Радков, гримиран и облечен като него, се вихри в лентата! Ако се вгледате по-обстойно, ще забележите изумителната прилика между главния герой Станислав Христов Христосков и журналиста от Здравей, България. Може ли да се говори за имитация, или приликата е случайна? Преценете сами!
Наблюдателното око на СЛАВА долови и едно друго сходство. Клипът май е повлиян  стилово от Ъпсурт! Предвид факта, че текстът е на Годжи и ъпсуртния рапър Ицо Хазарта, подражанието и в режисурата е твърде вероятно.
Освен познатите лица от Шоуто на Слави, в лентата участват и три миски - Венета Харизанова, Юлия Юревич и Гергана Гунчева. Те обаче не имитират никого...

Кадрите на Малко сръбско са заснети в продължение на три дни, като специално за тях ЦУМ е отворил час по-рано. За да се избегнат проблеми в движението по столичните улици, е била наета пилотна кола. На няколко пъти снимачният процес е бил спиран заради дъжд. Снимано е също в студио и в апартамент. Изключително за клипа са произведени цяла линия аксесоари с лика на сладурите - чаши, плакати, обложки на плочи, чанти и медальон със снимка на The Sladurs.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Спират Търси се след 20 г. в бТВ

След 20 години в ефира на бТВ предаването „Търси се“ се...

Няма коментари към тази новина !