ВИП секс във ВИП брадър

17.08.2012 13:12 | Видян 2964 пъти

ВИП секс във ВИП брадър

Стая, в която ВИП-персоните ще могат да правят секс до скъсване без никой да ги наблюдава щяло да има в къщата на  ВИП Брадър, издаде Всеки ден. Стаята е оборудвана с всичко необходимо за любов, включително секс свещи и други насърчаващи аксесоари. Звездите ще живеят в къщата три месеца, не можем да ги оставим да се мъчат без секс, сметнали организаторите.

Имената на известните личности още не са казани официално, но слухове вече спрягат Николета, Алисия и Николай Михайлов, Ванко 1, Елвира Георгиева, Азис, Деси Зидарова и други. Поканена била и фолк певицата Бони, но останалите участници не я искали и организаторите се разколебали.

Слуховете относно присъствието на Валери Божинов в къщата за разделени на две. Мнозина твърдят, че нападателят категорично отказал. Други смятат, че в крайна сметка той щял да клекне пред волята на половинката си и няма да допусне тя да живее три месеца с други мъже.

Можем ли да оставим Валери и Николета без секс три месеца, кършат ръце организаторите. Дори да не влезе в къщата, футболистът имал шанс да посещава жена си в секс стаята.

Звездите ще живеят в първокласни условия, в къщо от еко материали с вътрешни и външни басейни. Те ще имат ядене и пиене на корем и няма да бъдат лишавани от нищо, дори от секс

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Топ 10 на най-известните филмови секс...

Филмите за Нимфоманката (2014) Нимфоманката,...

Ето коя микродържава, скрита в...

Коя е най-старата държава в света? В зависимост от това...

Няма коментари към тази новина !