Славена смути нудисти

11.07.2008 13:09 | Видян 11103 пъти | Гласували 6

Славена смути нудисти

Най-новата изпълнителка на Diapason Records – Славена, смути нудистите на плажа в Иракли със снимките на първия в кариерата си видеоклип. Той е към песента „Разпродажба на мечти”, с която изгряващата звезда обещава да покори сърцата на феновете.
Разтърсващото парче и видеото към него разказват историята на жена, която губи любимия си и решава, че е загубила всичко. А останалото „раздава”. Всъщност останалото са… нейните мечти. Затова в „Разпродажба на мечти” има много тъга и още повече драматизъм.

Клипът е заснет край морето – в пълен унисон със сезона. Но режисьорският замисъл показва морето откъм неговата бурна, студена страна, което още повече допринася за истинността  на историята.
Снимките са направени в прекрасната местност Иракли, където се намира един от малкото все още девствени и непокътнати плажове на българското Черноморие.

Във видеото Славена сменя пет съвършено различни визии. Талантливата певица показва изключителния си чар, облечена с есенно черно манто и сиво сако. Нетипичните за лятото дрехи подчертават настроението, което песента носи.
Сексапилна и предизвикателна се появява Славена в рокля с цветовете синьо, червено и бяло, умело съчетани с бижута в същите нюанси. В туника с шарки в класическото съчетание черно и бяло и колие от едри бели перли, певицата напомня на русалка. Тя мами с погледа и красотата си не само моряците, но всеки мъж, който задържи очи върху нея.

Екипът, който се погрижи за реализацията на видеоклипа и перфектната визия на Славена, бе в състав: режисьор - Ненчо Касъмов, оператор -Марин Карамфилов, стайлинг – Данчо Христов, грим – Бони, коса – Стела.

„Бях развълнувана преди снимките на клипа. Все пак ми беше за първи път. Но екипът, с който работих, беше страхотен. Много съм доволна от резултата” – сподели Славена. „Най-интересният момент беше с нудистите, които плажуваха там. Повечето бяха чужденци. Те не знаеха, че снимаме клип – разхождаха се покрай мен, минаваха пред камерата… Е, няма да излъчим тези кадри” – шегува се чаровната блондинка.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

Няма коментари към тази новина !