Маджо се върна в България

13.08.2012 15:30 | Видян 3080 пъти

Маджо се върна в България

Mладен Михалев-Маджо окончателно се установи в България. Един от най-знаковите бизнесмени от началото на прехода вече лети до Швейцария, където прекарваше по-голямата част от времето си само по бизнес дела. Новината разкриха в неделя пред "България Днес" хора от близкото обкръжение на милионера.

„Независимо че по документи не фигурира в управителното тяло на Интернешънъл асет банк, Михалев я ръководи. Тя не е мол, а банка от бутиков тип. Михалев е изключително добър финансист.

Той е и благодетелят на "Славия", заявиха част от изключително малкото приятели, които Маджо  допуска до себе си. Преди дни Михалев е забелязан да пътува до един от офисите си на столичния бул. "България" с кортеж от три бронирани мерцедеса. Докато се движеха по оживеното трасе, черните S класи постоянно сменяха местата си и се прегрупираха, от мерки зa сигурност. Експерти от националната служба за охрана поясниха, че подобен род маневри се правят, за да не се разбере в кой автомобил се движи охраняваното лице, а основната им цел е да заблудят евентуалните килъри. Телохранителите и шофьорите на Маджо са изключително внимателни, а бдителността им се изостря от факта, че преди 7 години на същия булевард неизвестни и досега убийци направиха на решето банкера Емил Кюлев.

„Вярно е, че Младен пътува с охрана, но и други бизнесмени ползват гардове. Михалев не ни е споделял, че се страхува от нещо. Но обстановката в България продължава да е опасна и няма нищо необичайно да се е погрижил за безопасността си", обясниха от обкръжението на Михалев.

Преди седмици Маджо е бил изненадан приятно от единствената си дъщеря Йоана. Младата дама, която се дипломира като финансист във Великобритания, е била назначена за служител в една
от най-престижните банки в Лондон.

"Постоянно четем, че Михалев има син. Това обаче не отговаря на истината. Той има само една дъщеря, която се казва Йоана.

Лъжа е и информацията, че той имал друга щерка от Милкана, която му приписват за любовница. Младен много държи на семейството си. Живее със съпругата си Елена в къщата им в полите на Витоша и няма никакво намерение да се развежда с нея", категорични са приятелите на Михалев.

източник:България Днес

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Епитропов заменя Мицин като един от...

Плувецът Любомир Епитропов заменя своя съотборник Петър...

Четвъртият патриарх – Изборът на...

На 30 юни, неделя, Българската национална телевизия ще...

Няма коментари към тази новина !