Лили слаба като скелет!

13.08.2012 11:15 | Видян 6319 пъти

Лили слаба като скелет!

Лили Иванова шокира с външния си вид по време на среща с фенове в Бургас. Звездата се появи без вечните шалове и ръкавици и остави почитателите ѝ да видят отблизо истинското състояние на кожата й. Това обаче изненада неприятно насъбралата се тълпа, за която певицата е неостаряващ кумир.

Най-страшен за всички се оказа видът на ръцете й. Кожата по крайниците на Лили е окапала и виси в хиляди бръчки заради постоянните диети. Вените й пък са изпъкнали като на отрудена перачка.

„Съвсем й приляга определението динозавър, не само за възрастта й, но и заради начина, по който изглежда. Ако качи 5-6 килца, ще светне", коментираха почитателки на певицата, повечето от които й бяха наборки.

Факт е обаче, че диетите са много вредни за Лили, заради нейните 73 години тялото й не може да се стяга само, когато тя отслабва. За да се отстрани излишната кожа, трябва да се направи операция. Певицата обаче изглежда окончателно се е отказала от хирурзите и е започнала да приема философски остаряването.

Това е и причината тя за пръв път от 2 години насам да се появи без ръкавици и дори с три четвърти ръкав. По-оскъдните дрехи разкриха, че не само кожата на звездата е увиснала, но тя има и старчески петна и вкостявания по пръстите. А друг неприятен ефект от постоянното й гладуване са изпъкналите вени, които образуват неестетични сини издатини по ръцете й.

Подобно е състоянието и на останалата част от тялото й. Двойна брадичка, провиснала гуша и устни, торбички под очите и многобройни бръчки отдавна са белези, с които певицата е безсилна да се пребори.

Тя се е отказала постоянно да се оперира, за да пази младостта си, и се е примирила със старостта. Показателен за това е фактът, че естрадната легенда за пръв път се срещна с фенове наблизо, без да крие лицето и ръцете си. Тя веднага се застрахова от нападките за визията си и обясни, че е имунизирана за злобни коментари.

„Живея със завистта, не се страхувам. Аз съм силен характер. Стрелите на злобата се огъват пред мен. Свикнала съм с нея, свикнала съм и с обичта", каза Лили Иванова още в началото на изявата си в Бургас.

Въпреки това повечето от присъстващите не скриха ужаса си от вида й. Те не я нападат, задето е остаряла и сбръчкана, а се възмущават от болезнено слабия й вид. Според мнозина Лили е нещо като анорексичка, има изкривена представа за визията си. "Слаба е като скелет и затова изглежда толкова стара, болнава и направо призрачна. Но продължава да гладува и явно не забелязва, че плаши", коментираха доста от фенките на звездата, които за разлика от нея са въздебели, типично по нашенски. Затова и побързаха да питат Лили как отслабва.

"Как поддържам форма ли?! Спя много, ям малко. Това е тайната ми. Зная какво мога, нямам нереалистични мечти", обясни Лили Иванова и не пропусна да скастри сънародниците си, че прекалено много се тъпчат. „Много сте дебели, бе?! Какво е това плюскане? Малко доматче, малко рибка, това трябва да се яде", заръча Лили.

източник:Всеки ден

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Катрин Зита-Джоунс подари Боно на...

Боно отпразнува 80-ия рожден ден на Майкъл Дъглас, като...

Аталай избра Бареков пред любима за...

Агентът на комунистическите тайни служби Рамадан Аталай...

Няма коментари към тази новина !