Захари Бахаров е мъж под чехъл

10.08.2012 15:15 | Видян 5296 пъти

Захари Бахаров е мъж под чехъл

Захари Бахаров минава за един от най-големите мъжкари в актьорската гилдия, а ролята на мутра наркопласьор в "Под прикритие" сякаш е създадена за самия него.

Не така силен и властен обаче е артистът в домашна обстановка. Прибере ли се при жена си Диана Алексиева, той става по-кротък от агънце. Угажда на всичките й прищевки и поема домакинските задължения.

Мъж под чехъл актьорът е и по време на лятната си ваканция. И тази година той и семейството му не изневериха на традицията си и курортуват в Лозенец. Край морето по-големият от братята Бахарови пак не е освободен от досадните битовизми, включващи пазаруване, готвене и сервиране.

Захари и половинката му се ширят в апартамент е луксозен хотел на първа плажна линия. Всяка вечер актьорът чинно приготвя меню за Диана и малкия им син Максим, а след като фамилията се нахрани, изрядно почиства масата.

Таткото е поел и всички грижи за двегодишния малчуган. Разнася го навсякъде и отделя цялото си внимание за него, оставайки любимата си да почива пълноценно.

източник:Уикенд

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Ергенът в гръб: Фотофакт

Ергенът в гръб: Фотофакт 

Защо викингите са изпилявали зъбите си

В хода на историята хората са променяли телата си по...

Няма коментари към тази новина !