Нико Тупарев стана кръчмар на брега на Лозенец

08.08.2012 11:00 | Видян 1729 пъти

Нико Тупарев стана кръчмар на брега на Лозенец

“Барчето” се наричала последната бизнес придобивка в с. Лозенец на Южното Черноморие на ТВ гуруто Нико Тупарев, разказаха запознати. Там ходели на плаж и лайф представители на арта и бохемата, както и мастити бизнесмени, които не искали да се афишират по лъскавите курорти.
Най-култовото място за отдих в модното с. Лозенец било кръчмето на брега на морето с непретенциозното име "Барчето". То се стопанисвало не от кой да е, а от ТВ продуцента Нико Тупарев, разказаха запознати. Там отмаряли с питиета в ръка Явор Бахаров и брат му захари с жена си. Део, както и самият Нико Тупарев също били забелязани там, преди да тръгнат по обиколки из страната заради предстоящия “ВИП Брадър”.

Явор Бахаров редовно отпочивал в “Барчето” или на плажа до него с очила, качени на главата, и чаша наливна бира. Той освен това бил любител на гмуркането и овладявал сърфа, разказаха свидетели. Обикновената дървения, рогозките и плакати на Че Гевара кефели художници и българи, живеещи в чужбина. Най-много обаче си падали по мястото с кристално чист плаж, вода и непретенциозна обстановка бизнесмени, които не искали да афишират материалното си благосъстояние по лъскавите курорти и да стават “трън в очите” на данъчни, плъзнали на проверки по тузарските курорти край морето.

Заведението било разположено на скалите в близост до пристанището и плажа Тарфа, описват мястото видели. Те са категорични, че Тупарев идеално се е ориентирал в бизнес обстановката във вече преекспонираното и поомръзнало на родния хайлайф с. Лозенец, и залагайки на формулата за простотата, със сигурност щял спечели.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Топ 10 на най-известните филмови секс...

Филмите за Нимфоманката (2014) Нимфоманката,...

Ето коя микродържава, скрита в...

Коя е най-старата държава в света? В зависимост от това...

Няма коментари към тази новина !