Отнесохме Италия, излизаме срещу Германия утре

07.08.2012 10:45 | Видян 1333 пъти

Отнесохме Италия, излизаме срещу Германия утре

След като смаза Италия снощи, националният волейболен отбор на България излиза утре вечер (8 август) от 23:30 часа българско време срещу Германия в последния четвъртфинален мач от олимпийския турнир в Лондон.

В първия сблъсък за местата в Топ 4 на турнира от 16 часа излизат актуалният олимпийски шампион Бразилия и Аржентина. Два часа по-късно по програма трябва да стартира двубоя между Съединените щати и Италия. От 21:30 часа е началото на мача между Русия и Полша. На ½-финалите, които трябва да се изиграят на 10 август, ще се срещнат победителят от мача между България и Полша с този от срещата Русия – Полша и спечелилите другите два четвъртфинала.

Снощи българският национален отбор по волейбол победи с 3:0 гейма Италия в последния мач от предварителна група „А" на олимпийския турнир в зала "Ърлс Корт" в Лондон.
 
Възпитаниците на Найден Найденов спечелиха отделните части на 32:30, 25:20, 25:19.
 
Българите са лидери в групата с 12 точки, поляците са втори с 9. Трети е отборът на Италия с 8.
 
По този начин "лъвовете" завършиха на първо място в група "А" с четири победи и само една загуба, което означава, че на четвъртфиналите ще се изправят срещу четвъртия в група "В".

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Най-татуираната българка лъсна чисто...

Над 100 картини е нашарила по цялото си тяло брокерката...

Майк Тайсън срещу Джейк Пол е обявен...

Предстоящата боксова среща между живата легенда на...

Няма коментари към тази новина !