Слави купи Мариана Попова

06.08.2012 14:00 | Видян 3278 пъти

Слави купи Мариана Попова

Срещу скромен хонорар Мариана Попова отново пристана на Слави Трифонов, който ще продуцира и втория сезон на риалитито "Гласът на България" по Би Ти Ви."Всеки ден" научи, че за далеч по-ниска сума от първият път тя се е навила да бъде треньор на младите изпълнители просто защото кризата я е притиснала яко.

Мариана ще отдели няколко месеца от формата, само и само да има някакви ангажименти, защото отдавна никой за нищо не я търси.Поп звездата страда от липса на участи, или ако ходи по такива, то не са добре платени.

Именно заради това се навила да работи за Дългия при почти мизерни условия. По време на първия сезон тя беше тази, която негодуваше срещу ниското заплащане и дори се скара със Слави на тази тема.Сега обаче  е преценила, че няма място за претенции и с подвита опашка приела офертата му.

Кои ще са останалите от журито засега се пази в тайна, но е повече от ясно, че Миро не би се навил на  същите пари като нея,  по-скоро ще откаже, ако офертата е като на Мариана.

Същото важи за Кирил Маричков и Ивана, които журираха в първия сезон на "Гласът на България". Договорът на Мариана с Дългия доказва и че тя вече  няма намерение да емигрира в Австрия, както доскоро  твърдеше. Певицата упорито разказваше по медиите, че й е писнало в родината и иска като бял човек във Виена. Това обаче така и не се случи и тя все още пребивава в  София с дъщеря си Мария-Магдалена.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Най-лудият фен на Бешикташ отново...

След като Турция разгроми Австрия с 2-1 и се класира за...

В Народния започнаха репетициите на...

В Народен театър „Иван Вазов“ започнаха репетициите на...

Няма коментари към тази новина !