Черната Златка: Знам кой ме клепа, че съм момиче на повикване

01.08.2012 09:00 | Видян 4185 пъти | Гласували 1

Черната Златка: Знам кой ме клепа, че съм момиче на повикване

Плеймейтката Златка Димитрова знае кой пуска лъжите срещу нея. След кратко разследване като вещ детектив тя установила самоличността на човека, който стои зад поръчковите статии, имащи за цел да сринат безупречния й имидж.

„Както се знае, има PR-и, които могат да ти изградят имидж, но и такива, които умишлено да ти го сринат.

Именно това се случи с мен, жертва съм на псевдо светски PR, чието име няма да спомена, защото не заслужава да му правя реклама. След като прекратих работа с него, той започна да ме заплашва, че ще ме клевети публично, докато не се реша отново да работя с него, което няма шанс да се случи и е крайно време да го разбере и да ме остави на мира", ядосва се плеймейтката пред Лайфстайл.бг.

Въпросният господин предприел черна кампания, която да опетни името й, да я изкара момиче на повикване и така да я вкара в конфликт с приятеля й Миро.

„Почти всяка статия за мен в последно време е плод на болното въображение на този самопровъзгласил се за PR - нито съм лека жена, нито мизерствам и ям само яйца и мляко, напротив, храня се по ресторанти и се старая да поддържам добър стандарт на живот, както и всичко във връзката ми с Миро е перфектно", категорична е Черната Златка.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Ето коя е най-скъпата любовница в...

Според чуждестранни медии украинският модел Яна Орфева е...

Диетолог разкри кои храни от магазина...

Онкологичен диетолог разкри двете покупки в...

Няма коментари към тази новина !