Любо Нейков лапва половин милион

27.07.2012 16:15 | Видян 1787 пъти | Гласували 1

Любо Нейков лапва половин милион

Любо Нейков набара яка далавера и напук на кризата ще налапа тлъсти пачки това лято. Близо 500 бона е печалбата, която продуцентът е предвидил за себе си от предстоящото турне "Комиците". Той вече пусна  в продажба билетите за изявите на колегите си т тв шоуто в цели 11 български града и показа, че хич не жали джоба на българина.

Най-евтините пропуски са от 10 лева, а повечето са с цени от 15, 20 и 25 лева. Любо така си е опекъл сметките, че цялата печалба от продажбите да се влее в неговия джоб.

"Това е човек с бизнес нюх. Отдава му се да прави пари и се вихри с пълна сила. "Комиците" и "Столичани в повече" са най-гледаните предавания у нас и той много добре си промотира хората. Добре, че се махна от Слави Трифонов, та да си разгънепотенциала", цъкат похвално в тв средите.

Не така обаче са настроените колегите му, които му се падат и подчинени.

Още преди да е стартирало турнето, част от актьорите надигнаха вой срещу шефа си. Договорите им ги задължават да участват в обиколката, само че допълнителните им хонорари извън предаванията са буквално символични на фона на масра-фа, който ще обере Нейков.

Той  е предвидил мизерни пари за звездите от "Комиците", а за капак им заявил, че трябва да са му благодарни, задето ще ги води на безплатни пътешествия из страната.

източник: "Всеки ден"

автор: СЛАВА

Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !