Благотворително DJ парти в помощ на Ади

26.07.2012 11:30 | Видян 1656 пъти

Благотворително DJ парти в помощ на Ади

Едно от най-нашумелите заведения в Русе "SHOWROOM Insomnia" е първата дискотека в България, която пое инициативата да организира двудневно благотворително парти в помощ на 19 годишната Аделина Коджабашева, която се нуждае спешно от средства за извършването на живото спасяваща операция в Израел.

Изискваната непосилна и повторна сума за родителите от клиника “Charite” Германия (Берлин) е в размер на: 100 000 евро.

Партито ще започне в петък (27.07) с най-скандалния и атрактивен DJ - Ceci Ludata Glava и неговата половинка в живота и в работата DJ Galka. Веднага след запонящото се DJ парти, в събота (28.07) ударно на сцената на "SHOWROOM Insomnia" ще забият Deep Zone. 48 часовия маратон ще бъде наистина в полза на Ади, събраната сума от входа ще бъде преведена на банковата сметка за болното момиче.

Освен средствата от входа, от заведението ще сложат специална кутия за дарения в която всеки един посетител може да стане съпричастен като дари определена сума, макар и минимална. "SHOWROOM Insomnia" канят всички хора, които искат едновременно да помогнат и да се забавляват.

Посланието, което домакините отправят е: "В шоу бизнеса хората те правят N:1, а привилегията да си N:1 ражда задължението да помагаш на тези, които са те създали...". Нека всички дружно да помогнем на Ади, която има нужда от нашата помощ и вземем пример защото никой не е застрахован.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Сериалът Тревожност с награда...

Дни преди официалната му телевизионна премиера – на 29...

Почина легендарната британска актриса...

На 89 години почина една от гранддамите на британското...

Няма коментари към тази новина !