Радо Прашката опъва Сашка Васева пред децата й

24.07.2012 15:15 | Видян 4584 пъти | Гласували 1

Радо Прашката опъва Сашка Васева пред децата й

Известният герой от „Биг брадър," - Радослав Стоянов, по-известен като Радо Прашката, се закани да прави секс с фолкдивата Сашка Васева в порнориалитито Вig  Воss, където тя ще влезе с децата си.

"С нея имам игра. Често си говорим еротично по телефона, а след едно участие в Ресилово, даже ми даде да й мачкам циците", разказва без притеснение преживяванията си Радо.

Луд

Сашка Васева пък е категорична, че никога не би си легнала с героя от Вig brothег. "Този човек е абсолютно луд. Само си измисля някакви глупости. Никога не съм имала нищо общо с него, а и няма да имам. Все още не е сигурно участието ми в риалитито, но както вече казах, ако отида, с мен ще са и децата ми. Така че не мисля за секс в случая", коментира за "Телеграф" дупнишката Мадона.

В еротичните фантазии на колко моделки, който също ще бъдат част от шоуто. Прашката призна пред "Телеграф", че никога не би подходил сексуално към бившата изгора на футболиста Славчо Тошев -Вивиан Костова, тъй като не му допада визуално.

"Бих правил страстен секс с Мари Вачева или с Джесика, но най-голямо желание имам да опъна Сашка Васева", допълва жадният за слава младеж.

Масаж

Радо е категоричен, че в къщата няма да внася презервативи, тъй като преди шоуто всички участници ще минат на пълни изследвания за болести, предавани по полов път.

Прашката ще опита да покаже, че всъщност не е чак Толкова скандален, но ще доставя удоволствие на всички жени в къщата, като им прави еротичен масаж.

"Ще се погрижа дамите да си прекарат добре. За масажа ще ползвам еротични масла, романтична обстановка и ще стимулирам интимните им части с пръст и език", без свян завършва Радослав Стоянов.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Изтезаваше ме в леглото. Имаше...

Райна е изтезавала в леглото бившето си гадже – ММА...

Улична война в Турция заради сирийски...

От няколко дни улиците на турския град Кайсери приличат...

Няма коментари към тази новина !